Jump to content
Forgot your email address? ×
×
×
  • Create New...

blanco

Premium
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

About blanco

Social Networks

  • Discord
    blanco#1595

Recent Profile Visitors

1353 profile views

blanco's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Important Person Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator

Recent Badges

32

Reputation

  1. I also like to have the items not flash when dropping them from the inventory and picking them up. For anyone who wants to achieve this: item.h item.cpp @ bool CItem::AddToCharacter(LPCHARACTER ch, TItemPos Cell, bool bHighlight) input_db.cpp @ void CInputDB::ItemLoad(LPDESC d, const char* c_pData)
  2. if you have clang installed on your machine, you should search in your Makefile CPP = clang++90 and replace with CPP = clang++
  3. Yup, I got the background working, it is pretty much the same as you said. However I don't know how to spawn/position the character on the map
  4. How can this be done on the select character screen? I can't find out how to make it work
  5. you're still using all the assets (models textures ui etc) so they have every right to do so
  6. Yes for me it's exactly the same. It must be a problem with the slots/cover, because I checked the packets multiple times and they look fine. And the shop already works as intended, there is just this weird bug..
  7. the packets are completely identical client and server side.. i dont understand
  8. I don't know how, I don't know why, but after I reinstalled my windows it now works for me must be some external stuff
  9. it definitely works, maybe it was your mistake
  10. maybe you have the map in multiple file packs, like in maps.epk but maybe you also have it in season2.epk
  11. delete everything from the textureset file that this map uses and just paste this in it TextureSet TextureCount 00 that map doesnt need textures
  12. Hello! When I open Owsap's offline shop there's a visual bug related to the items, and I get the following error: CPythonNetworkStream::CheckPacket - Not enough dynamic packet size: header 47 packet size: 4812 There seems to be a mismatch somewhere, how could I go about debugging this problem?

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.