Jump to content
  • Join-Us

    https://metin2.dev is the 1st international community on Metin2 development. Join us to develop your skills and share your knowledge with the community, respectful and ethical forum.

  • 0

Armors/Weapons Specular Bug


Paladin

Question

Hey guys, i took a break from metin2 and when i compiled my project armors/weapons looked like this, i don't remember what i did. Does someone have a clue? I really tried for days to fix this issue but i'm not able to solve it, hope i get some help..

https://metin2.download/picture/6amIV22oD68vM04wcxw8XE60il5fy71u/.gif

 

As you see the armors have the refine effect but  they look like +0 same with weapons and sash

Edited by Metin2 Dev
Core X - External 2 Internal
  • Metin2 Dev 2
  • Love 1
  • Think 1
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 minute ago, TokiSan said:

You need to set specular on item_proto. It's between socket5 and socket_pct

Thanks bro but i already know that, it's not item_proto, everything is correct there. For me its either clientside or binary side one of them 100%

Link to comment
Share on other sites

  • 0
6 minutes ago, Cunoo said:

You changed something in client src? Like add shining system or something like this? Check specular part and shining part in:

UserInterface/InstanceBase.cpp

 

I dont think i changed something  but i dont remember, i already compared with other sources instancebase.cpp is normal

In client syserr there is 0704 12:54:10706 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript() Error
0704 12:54:10706 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=81, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=, isCache=0) - Error but idk

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Silver
34 minutes ago, Paladin said:

Thanks bro but i already know that, it's not item_proto, everything is correct there. For me its either clientside or binary side one of them 100%

Well you need to dump the item_proto from db and set the result on pack/locale inside your client. 

If you make some change on source you should tell us what kind of change are or, alternatively, tell us what type of system or modify you add. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
22 minutes ago, Paladin said:

 

I dont think i changed something  but i dont remember, i already compared with other sources instancebase.cpp is normal

In client syserr there is 0704 12:54:10706 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript() Error
0704 12:54:10706 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=81, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=, isCache=0) - Error but idk

playersettingmodule.py in root. But I nevermind its original, because look at number of type 81????? Too much. Post here (idealy pastebin) instancebase.cpp, instancebase.h + playersettingmodule.py.. We have 0 informations about your case..

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 7/4/2021 at 1:33 PM, Paladin said:

Unfortunately i'm not able to post these files, if you have time, you could join anydesk tho. 😕 

 

Update: It's 100% Clientside problem from packs, does anyone know what i need to repair/replace?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.