Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

Guild building bug


Jimmermania

Question

Version of Files XXX

Hello everyone

 

I have a problem concerning guild building.

When i click OK to create the main House of guild building, client crashes and closes.

 

Then, when a player cross through this guild land, he gets crashed.

I tried to debug it, and i got this error:

0626 12:50:33937 :: CANNOT_FIND_PACK_FILE [d:/ymir work/guild/headquarter/wait.msa]
0626 12:50:33937 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/guild/headquarter/wait.msa) ERROR
0626 12:50:33937 :: CANNOT_FIND_PACK_FILE [d:/ymir work/guild/headquarter/wait.msa]
0626 12:50:33937 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/guild/headquarter/wait.msa) ERROR

 

I think it doesnt load properly the guild files. Could anyone help me?

I use @martysama0134 files...

Any ideas?

 

 

Thanks, Sincerly,
[[ Jimmermania ]]

 

For some reason, it demands motlist.txt from the folders.

0626 12:56:36119 :: CANNOT_FIND_PACK_FILE [d:/ymir work/guild/headquarter/motlist.txt]

 

 

Edited by Jimmermania
wrong text
Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.