Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

40k Client > Item_Proto with wrong Names!


.©ore™

Question

Hello guys,

 

ive got a little problem with my actually 40k Client.

So i try to describe u my prob.

 

If i extract my item_proto there are some fails in it like such things:

 

L?wenschwert+0

L?wenschwert+1

L?wenschwert+2

 

And bla bla bla ..

What i want to describe is my extractor extracts without "ö ü ä and ß" but if i dont touch my item_proto

and let it so how it is on my Client it shows the right names InGame, but otherwise if i dump the new proto that

ive extracted before it shows ingame the same things on my Items like the top items that i wrote.

 

So maybe anyone have a actually extractor for the 40k Client > item_proto with the right encoding?

 

 

And to come other answers before:

# I dont use item_name.txt's or something like this

# I let the tables read from the database like oldschool before "item_proto"

# And i dont want to change that

 

 

EDIT:

Okay after a really long time ago i fixxed now my problem .. but now comes a next problem  :( 

If i extract the item_proto it extracts without +7 - +9 Shining and the same if i dump it.

So ingame i cant see any shining, the specular in the document is right but not the other x_x

this item_proto is really killing my nerves  :wacko: 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

2 answers to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.