Jump to content
  • 0

segmentation failed ./db core dumped error


madpartici

Question

hi guys

after using ./db & sleep 5 command im getting [1] + Segmentation fault ./db (core dumped)  error. i was try solution in this topic :

 but not workes for me.

 

(gdb) bt full
#0  0x080d62d3 in CAsyncSQL2::SetLocale ()
No symbol table info available.
#1  0x08051060 in CDBManager::SetLocale (this=0xbfbfeb68, szLocale=0x2840d06c "latin5") at DBManager.cpp:172
        n = 3
        stLocale = {static npos = 4294967295, _M_dataplus = {<std::allocator<char>> = {<__gnu_cxx::new_allocator<char>> = {<No data fields>}, <No data fields>},
    _M_p = 0x2840d04c "latin5"}}
#2  0x0805da34 in CClientManager::InitializeLocalization (this=0xbfbfe37c) at ClientManager.cpp:3705
        locale = {szValue = "turkey\000 10 12 14 16 18 20 22 24", szKey = "LOCALE\000OWER_BY_LEVEL_TYPE7\000\0209($"}
        szQuery = "SELECT mValue, mKey FROM locale", '\0' <repeats 11 times>, "\017", '\0' <repeats 19 times>, "▒25at▒7\000▒ݿ▒▒߿▒hݿ▒\rZ4(▒ݿ▒▒▒7(\034▒6(▒ݿ▒▒Y4(t▒7(\230ݿ▒▒J4(▒▒36\034▒6(▒ݿ▒▒25a\200\203\020(▒V\020(▒k5(t▒7(▒▒7(S߿▒▒\0379(▒ݿ▒\000\000\000\000\000\000\000\000▒\0379(▒ݿ▒\000\000\000\000\000\000\000\000▒▒\r\b\037\000\000\000l߿▒\000\000\000\000▒▒▒\177"...
        pMsg = (SQLMsg *) 0x2847e250
        row = <value optimized out>
        __FUNCTION__ = "InitializeLocalization"
#3  0x0805e74d in CClientManager::Initialize (this=0xbfbfe37c) at ClientManager.cpp:109
        tmpValue = <value optimized out>
        szBindIP = "\023\000\000\000▒k5(t▒7(\000\000\000\000▒\206\001\000\000\000\000\000t▒7(▒\0379(▒\0379(▒߿▒qU6(\030 9(\000▒H(3\000\000\000t▒7(t▒7(\000\000\000\000▒߿▒▒T6(▒\0379(▒▒7(▒▒\r\b`\0209(▒▒\r\b▒⿿\b࿿▒\207\n\b▒\0379(▒\0379(\030࿿\005\000\000\000▒⿿"
        iChinaEventServer = <value optimized out>
        __FUNCTION__ = "Initialize"
#4  0x0804fe02 in Start () at Main.cpp:353
        iRetry = 5
        tmpValue = 304
        heart_beat = 10
        szBuf = " \000tin5\000▒▒h\035'(\000▒\020(ѣ\004\b▒I<\a0▒\202\r \223\020(\001\000\000\000\000▒\020(h\035'(▒⿿▒V\020(\000▒\020(x⿿▒῿▒]\017(▒\231\031(\030\000\000\000T▒A(\025\000\000\000▒▒\031(\230῿<⿿ѣ\004\b▒I<\a0▒\202\r \223\020(\001\000\000\000\000▒\020(h\035'(▒⿿▒V\020(\000▒\020(x⿿T⿿`a\017(▒\r\b$⿿$⿿\034\000\000\000\n▒\[email protected]\000▒\020(\000▒\020(\000▒\020(\000▒\020(\000▒\020(\000▒\020(\000▒\020((▒@"...
        iDisableHotBackup = -1077941192
        iIDStart = 100
        szAddr = "localhost\000\000\000\000▒\020(4쿿▒뿿▒꿿X㿿▒▒\016(\000▒\020(p\005\000\000▒꿿▒迿▒迿8쿿4쿿"
        szDB = "common\000\000▒⿿\000\000\000\000X㿿(,\b\b\001\000\000\000▒d\017(▒V\020(▒⿿\024㿿▒뿿▒꿿\177\[email protected](\000▒@(▒▒@("
        szUser = "mt2\000▒I<\a▒V\020(▒⿿▒~\017(\000\220\020(h\035'(▒⿿▒V\020(▒뿿▒V\020(\024㿿Te\017(\204d\020(▒⿿\004㿿"
        szPassword = "8aa9964a\000\000\000\000\a\000\000\000▒V\020(\000\000\000\000\000▒\020(▒⿿\001d\017(\000▒\020(▒\000\000\000l▒A(\017~\017(▒▒@(▒\223\004\bѣ\004\b"
        iPort = 3306
        line = "localhost common mt2 8aa9964a 3306\000\000 \b\200\000\000\000\n\000\000\000p\212 \b\2008\017(▒▒'(▒▒\004\b\000▒A(▒\212 \[email protected]\000\000\000\006\000\000\000p\212 \b\000῿H῿▒}'(\002\000\002\000▒V\020(\000\000\000\000\000▒\020($῿▒Z\017(\201\005\000\000\004\000\000\000p\212 \b\002\000\000\000 \000\000\000p\212 \b\001\000\000\000\000῿Y\b.(\000\000\000\[email protected]▒&(▒▒-(t▒7(\021\000\000\000\004\000\000\000▒▒-(t▒7(\024\000\000\000$⿿8῿Y\b"...
        __FUNCTION__ = "Start"
#5  0x08050045 in main () at Main.cpp:88
        Config = {<singleton<CConfig>> = {_vptr$singleton = 0x80dcef0, static ms_singleton = 0xbfbfec18}, m_valueMap = {_M_t = {
      _M_impl = {<std::allocator<std::_Rb_tree_node<std::pair<const std::basic_string<char, std::char_traits<char>, std::allocator<char> >, std::basic_string<char, std::char_traits<char>, std::allocator<char> > > > >> = {<__gnu_cxx::new_allocator<std::_Rb_tree_node<std::pair<const std::basic_string<char, std::char_traits<char>, std::a

 

Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • VIP

What character set are you using? I can see that "latin5" is used in this case, is this the one you're searching for? I think it needs to comply with the one from common table from database.

 

Best regards,

Dr3Ame3r

  • Metin2 Dev 1
Link to post
  • 0
  • VIP
1 hour ago, Dr3Ame3r said:

What character set are you using? I can see that "latin5" is used in this case, is this the one you're searching for? I think it needs to comply with the one from common table from database.

 

Best regards,

Dr3Ame3r

Seems he's using the Turkish set.

I always use:

latin1 -- cp1252 West European

Collation "latin1_swedish_ci"

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.