Jump to content
  • 0

Status Point Bug!?


gamer6661102

Question

23 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Contributor
Posted (edited)
10 minutes ago, 2DsSDKMN said:

Because if you just INSTALLED server files without changes, it must work. // You did wrong install for me it is working or you did changes.

So I talked with him in private. His gif is from another server, that's why it is different from my sf.
His problem is: When you press stat button (he's not talking about 1 or 10 that's not important here) sometimes other stats are re-calculating too if you have plus bonus (e.g. equipment with int/dex/vit/str) so visually it goes down for a sec and goes up again to its value.

It is a "visual glitch" or "bad code", presented in every basic serverfile. I do not have a fix for it, I did not even considered this thing in my brain because when I started playing in 2009 it was the same and I just got used to it over the years 😄

Edited by TMP4
  • Lmao 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.