Jump to content
Forgot your email address? ×
×
×
  • Create New...
  • 0

Error Panama Crypt


deadman

Question

Hello Guys i installed the serverside of panama and i have this.

 

 

The folder panama in:

6PqNi.jpg

 

The files .iv and the file .lst in /usr/game/auth/panama/

6PqNs.jpg

 

And the file panama.lst:

 

6PqNQ.jpg

 

I use client with 34669 binary and when i enter to the game i dont see any weapon crypted in my item.eix/item.epk

 

The xml of my item.xml

<!-- This file was generated by the Metin2 File Archiver (r3869) -->
<!-- Copyright (C) 2009-2012 Tim N -->
<ScriptFile Version="3">
	<CreateEterPack ArchivePath="item" IvPath="item.iv">
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00001.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00001.msm]]></File>
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00010.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00010.msm]]></File>
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00020.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00020.msm]]></File>
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00030.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00030.msm]]></File>

So what is the problem?¿

 

Edit: i put 777 on the iv and not run

Link to comment
  • Answers 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

19 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Premium

Hello Guys i installed the serverside of panama and i have this.

 

 

The folder panama in:

6PqNi.jpg

 

The files .iv and the file .lst in /usr/game/auth/panama/

6PqNs.jpg

 

And the file panama.lst:

 

6PqNQ.jpg

 

I use client with 34669 binary and when i enter to the game i dont see any weapon crypted in my item.eix/item.epk

 

The xml of my item.xml

<!-- This file was generated by the Metin2 File Archiver (r3869) -->
<!-- Copyright (C) 2009-2012 Tim N -->
<ScriptFile Version="3">
	<CreateEterPack ArchivePath="item" IvPath="item.iv">
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00001.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00001.msm]]></File>
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00010.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00010.msm]]></File>
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00020.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00020.msm]]></File>
		<File ArchivedPath="d:/ymir work/item/00030.msm" Type="PANAMA"><![CDATA[item//d_/ymir work/item/00030.msm]]></File>

So what is the problem?¿

 

Edit: i put 777 on the iv and not run

 

try chmod 644 panama.lst, and make sure the file is Unix format and not Windows

 

 

Link to comment
  • 0
  • Premium

Unix and Windows use different characters for line breaks. Open the file with ee in FreeBSD, if it's Windows formatted you will see something like ^M at the end of each line, remove that.

 

 

Link to comment
  • 0

you have panama in your world of metin shogun?¿

 

PD: i think is this binary dont suport type 3, i know you say me the binarys up to 2010 suport this but i think this not suport type 3 btw i think i do good the serverside config.

Link to comment
  • 0

my sysser of auth

SYSERR: Feb  7 17:58:08 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 17:59:23 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:26 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:29 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:32 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:35 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:38 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:42 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 17:59:53 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 18:00:24 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 18:03:14 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Feb  7 18:03:14 :: pid_deinit: 
End of pid

SYSERR: Feb  7 18:06:33 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 18:07:18 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: Feb  7 18:12:58 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  9 08:19:58 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Feb  9 08:19:59 :: pid_deinit: 
End of pid

SYSERR: Feb  9 08:22:09 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: Feb  9 08:46:24 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Feb  9 08:46:24 :: pid_deinit: 
End of pid

SYSERR: Feb  9 08:51:14 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: Feb  9 11:15:44 :: socket_bind: bind: Address already in use

If i extract the archive with the IV and i put type 2 or 1  or 0 this works.

Link to comment
  • 0

and the syslog?

my sysser of auth

SYSERR: Feb  7 17:58:08 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 17:59:23 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:26 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:29 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:32 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:35 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:38 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 17:59:42 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 17:59:53 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 18:00:24 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  7 18:03:14 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Feb  7 18:03:14 :: pid_deinit: 
End of pid

SYSERR: Feb  7 18:06:33 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Feb  7 18:07:18 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: Feb  7 18:12:58 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Feb  9 08:19:58 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Feb  9 08:19:59 :: pid_deinit: 
End of pid

SYSERR: Feb  9 08:22:09 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: Feb  9 08:46:24 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Feb  9 08:46:24 :: pid_deinit: 
End of pid

SYSERR: Feb  9 08:51:14 :: SetBilling: cannot find login key 0
SYSERR: Feb  9 11:15:44 :: socket_bind: bind: Address already in use

If i extract the archive with the IV and i put type 2 or 1  or 0 this works.

But type 3 doesn't work? (The other types are irrelevant, they have nothing to do with the IV file)

socket_bind: bind: Address already in use

Your auth server seems to be already/still running

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Announcements

  • -15% Discount in Metin2 Dev Store (01/10/2021 => 31/12/2021) => Code => 15_PCT_OCT_TO_DEC_2021


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.