Jump to content
Forgot your email address? ×
×
×
  • Create New...
  • 0

Warp back when movement speed is too high


Lupetto

Question

Hello,

I have got a problem.

When i run with a mount, or poly to something that encrease the movement speed, i get warped back.

I'm using 40250 src and i have already look at the SPEED_HACK things in the source, but it regard the attack speed.

Someone of you have any idea of that? 
Thanks in advance,

Lup.

Link to comment

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try change it CHECK_MULTIHACK: 1 in your channel CONFIG to 0

 

Already done that, nothing changed :

I'm looking on something inside the sourcecode, i'll post updates.

If you have some ideas, post here.

Thanks,

Lup.

Link to comment
  • 0

As you correctly identified, the speedhack control that there's in the server has nothing to do with actual move speed, just attack speed. There is not any kind of built-in measure against speedhack (and you can go at 500 speed without any setback issues).

 

What you describe sounds like the position syncing is not being ran properly, either too slowly (and by the time the server tries to sync you, you are in already another position and it sets you back... but I never saw this happen), or too fast (and server receives many syncs together and decides you are hacking - this is to prevent movement by teleporting though, not speedhacking).

 

Which mount are you using? Or well, which mob you poly to? Which is your base speed (w/out mount) and which is the bonus speed (w/ mount)? Maybe we could try to reproduce the error.

  • Love 1
Link to comment
  • 0

As you correctly identified, the speedhack control that there's in the server has nothing to do with actual move speed, just attack speed. There is not any kind of built-in measure against speedhack (and you can go at 500 speed without any setback issues).

 

What you describe sounds like the position syncing is not being ran properly, either too slowly (and by the time the server tries to sync you, you are in already another position and it sets you back... but I never saw this happen), or too fast (and server receives many syncs together and decides you are hacking - this is to prevent movement by teleporting though, not speedhacking).

 

Which mount are you using? Or well, which mob you poly to? Which is your base speed (w/out mount) and which is the bonus speed (w/ mount)? Maybe we could try to reproduce the error.

 

Your thing look plausible,

I'm doing some modifications on the code and if i found a fix i will share to the community so everyone can fix if they have the same issue.

Thanks to all that have reply to the topic.

Lup.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Announcements

  • -15% Discount in Metin2 Dev Store (01/10/2021 => 31/12/2021) => Code => 15_PCT_OCT_TO_DEC_2021


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.