Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

Alignment with command bug?


Xerneas

Question

Dear devs,

yeah, i know .. i´m sorry.

I worked with source now a many time, all works fine, but... two things a not correct.

Every relog/report/reboot, the horse level is 0 and the horse is dead.

If i set my level to 21, its alive, then ist starts agin, relog, horse dead and and and...

And:

If I set my alignment with the command it didnt save correctly, after reboot it has 339 points, but i set 20k.

If i kill normaly mobs, all works correct.

Here is a screen from the alignment table... :

lyjjnjsk.jpg

 

but... why? Maybe a error in my cmd datas? /cmd_general, etc... or a database bug?  Or my char_batte? Or my input_maint.cpp? I dont know >_<

Link to comment
  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Announcements

  • -15% Discount in Metin2 Dev Store (01/10/2021 => 31/12/2021) => Code => 15_PCT_OCT_TO_DEC_2021


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.