Jump to content
  • 0

BUG costume


bumxd

Question

Hello, can somebody help with this bug.. when finish time on costume costume delete with inventar but model on me, i do open other costume no results. But on other accs too so who haved costume finish time too have this bug, but if i go new acc and give him costume all work(costume on and off good) but i need fix it on old accs.. help pls..

ftS8V1n.jpg

qsQpgXG.jpg

d1pSlmz.jpg

Link to comment
  • Answers 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

20 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
SELECT * from item WHERE vnum=ID FROM CHRISTMAS CUSTUME

And put here the result

 

all costumes who haved open and time finish for old accs have this bug, ALL costume no only christmas custume

Link to comment
  • 0

hmm and 1x bug with 1x armor i click mouse for armor see bonus but don`t show bonus on armor.. but others armor showed all bonuses. how to fix what this armor too showed bonus?

Link to comment
  • 0

 

Where is arabic word? 

 

Here :

 

ft_S8_V1n.jpg

 

How I Know ? RTL Client ^^

 

ehm, no arabic 

 

hmm and 1x bug with 1x armor i click mouse for armor see bonus but don`t show bonus on armor.. but others armor showed all bonuses. how to fix what this armor too showed bonus?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.