Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

Client crash


Lordgeo

Question

Hello. I have some problems. Can anyone help for me?

 

- ResourceManager::GetResourcePointer: NOT SUPPORT FILE box02_0
- CInstanceBase::AttachTextTail - VID [130281] ALREADY EXIST

- CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(D:\ymir work\npc\plechi_fantasydrag_mount2\foot_eff.mse) Error

- Unknown packet header: 56, last: 251 250

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moon

Your server game is not comunicating with client game

Userinterface.cpp/Packet.h

usr/game/src/Packet.h

Try from 0 to see what is missing example

TEST_CG = 59, Missing from bin part or server part

Or Packet on the same way example

Server game GC_SWITCHBOT = 59, Bin GC_SWITCHBOT = 59, After some lines see Server game GC_CUBE = 59, Bin GC_CUBE = 59,

Try to change second example to a number where doesnt exist.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.