Jump to content
External pictures are being replaced... ×
×
×
  • Create New...
  • 0

Problem effect sash (lent) system


ZyuX

Question

Hello guys,

I have a big problem with effect when I equip sash. I removed the old system (acce) and added new system (sash by lent). Everything is OK except the effect, it does not appear to me. I have checked the files many times and I have no idea what it can be.

 

Syserr: 27 는 없는 스페셜 이펙트 번호입니다.TPacketGCSpecialEffect (when I put equip sash)

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Premium
6 hours ago, ZyuX said:

Same, but if I write /effect 25 - 26, work. I think sash red effect with index 26 and 27.

EDIT: Tell me please where I need to see index, in InstanceBase.h?

i`ll give you the answer when i`ll have the source on my hand, but if you find the effect assignation in the client and python part and post it here i can help you out

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Premium

It's so evident. The problem is from TPacketGCSpecialEffect That means your packet binary may be incomplete, wrong wrote, different from server source idk. Check it.

Also in that coorean text it says : There is no special effect number

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.