Jump to content
×
×
  • Create New...
  • 0

SLN Problem


Timasu

Question

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
On 8/23/2021 at 4:32 PM, arlinamid said:

You didnt finished directx upgrade on terrain. Check the variables and directx function well updated in project.

 

Yee but I have this problem just on AMD. On intel is normal 😕 And so?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Premium

I seen some forum, some Amd series had problem with Dx9, and they fixed with other version driver. I dont know its working for you. Other option you have upgrade to dx11. Or google it for other solution.

Problem is transparency, amd using other dds format, for fixing this. But I think better for make two version compile one with dx8 other with  dx9 if somebody has problem with dx9.

giphy.gif

Best regards, Arlinamid

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 8/25/2021 at 11:20 PM, terrorr said:

Yee but I have this problem just on AMD. On intel is normal 😕 And so?

Probably TNL? Sometimes I have that problem if I change the TNL (can't remember if it was CPU or GPU).

Fact is, DX9 can be suuuper laggy for some people. On a server in 2015 we had this and we had to maintain a dx8 and dx9 version of the launcher, then we just dropped the dx9 version altogether since too many people couldn't run it.

  • Love 1
  • Scream 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.