Jump to content
  • 0

Mount system bug [No Time] type 28


dattg1337

Question

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

seems like you are setting the time in value0 instead of limittype and limitvalue

or you are missing the code for mount costume in uitooltip.py

first make sure you are setting the limittype to "7" and limitvalue to the time in seconds

Link to post
  • 0

i think the problem is in client item_proto
did you pack properly item_proto and placed it correctly to the locale/xx/item_proto ? try to change the level of item and see if it changes ingame

Link to post
  • 0

@ondrymy item proto txt line
71124    Lomi-Mount    ITEM_COSTUME    COSTUME_MOUNT    1    ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP    QUEST_USE_MULTIPLE | LOG    WEAR_SHIELD        0    0    0    0    0    LEVEL    20    REAL_TIME    2400    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    2400    0    0    0    0    0    0    0    0

Link to post
  • 0

SQL 71124    ������̿��    Beyaz Aslan    28    2    0    1    74112    9216    128        0    0    0    0    0    0    7    20    0    2400    0    0    0    0    0    0    2400    0    0    0    0    0    -1    -1    -1    -1    -1    -1    0    0    0

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.