Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Kentra

lv105 armors fail

Question

Hello

 

I have a problem with my lv105 armors. With every race I can use them and see them.

And the wait animation and attack animation also works perfect.

BUT: Moving is only possible with the 105+9 armors, not with the armors +0 to +8.

I really don't understand why..

I changed in the pack folder the metin2_patch_5th_armor.eix/epk several times, but still no change.

Now I'm using the pack folder of official DE and still this problem. So the problem cannot be in the pack folder.

 

 

Is this bug serverside, clientside and does anyone know how to fix this??

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Speed move bonus on minus.

 

after doing this client and serverside, everything is working now very well =)

thank you!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.