Jump to content
  • 0

Bug new map


JAROO

Question

15 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
6 minutes ago, ondry said:

try to change map index or coordinates

 

I changed the map index, I changed the coordinates. It looks like the map has moved.

 

This is not the case everywhere on the map.

Edited by JAROO
Link to post
  • 0
7 hours ago, JAROO said:

 

I changed the map index, I changed the coordinates. It looks like the map has moved.

 

This is not the case everywhere on the map.

try this coordinates to 307200   204800

and till me if it works

 

Link to post
  • 0
1 hour ago, JAROO said:

Did not work.

 

I have already changed the coordinates many times, I also changed the map index. After entering the corner of the map, also logs out. This happens in some places on the map. My first own map :(

Lq2iVY0.png

 

#EDIT

 

Now when i changed coordinates:

 

SYSERR: Dec 20 00:04:23 :: WarpSet: cannot find map location index 0 x 349300 y 365200 name [GM]jaro
SYSERR: Dec 20 00:04:36 :: Entergame: !GetMovablePosition (name [GM]jaro 307200x204800 map 45 changed to 333200x226500)

 

 

 

now I can summon mobs, before in some places I couldn't

so did it work or not ??? xd

 

Link to post
  • 0
1 hour ago, WeedHex said:

Syserr??

 

I think coordinates are too big to can get saved or you're getting GoHome();  for some error in map configurations.

Syserr clear. Coordinates. 
307200   204800

Link to post
  • 0
  • VIP

Try index 190 ~ 300 and be sure about your  map size (eg. 3x3) in your settings.

Like someone told up, check also for overlaps.

 

Anyway syserr should be show when you get gohome for location errors.

Edited by WeedHex
Link to post
  • 0

1. Before you create new coordinates, check that you don't have them already(for example, warp to them in game and see if anything happens)

2. What version of World Editor do you use? there's a high change that you have a problem with your server_attr.

I've had these problems before and it was because of coordinates.

Even if you don't have the exact coordinates in atlasinfo for example, they can overlap with other if they are close to them.

You should try to remove all maps from map_index, atlas_info, maps.eix/.epk etc etc(leave only map1 and your map) and see if problem persists, like this you can know if it is about map... or coordinates.

Regards,

 

Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.


Shoutbox

Shoutbox

Chatroom Rules

 

Join our Discord

A request for help = Shoutbox Ban

Be respectful & Respect the rules

 

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.