Jump to content
  • We need you!

    You must register to discover all the features of our community!

  • 0

Problem with sash system


greeninja20704

Question

 

Hello everyone.

 

1. Description of the problem / Question :

I have a little problem with Sash system - combination and absorb window is not working.

 

2. SysErr ( Client / Server ) / SysLog ( Server )

empty, both client and server

 

4. Screenshots ?

ld85onV.gif

 

Thanks, Sincerly,
[[ Username ]]

 

Link to post

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

That's why people creating backups and stores a few months back. You could know what did you modify when it happened.

I guess you don't have any, am i right? Well, man learns from his own fault.

 

It is not possible to help you just by writing a comment, we have to investigate by having access to your file, TeamViewer, Anydesk, but I will not be the one to do this, do not pm me.

Link to post
  • 0

Because maybe it caused by external thing.

 

So now look for the newest backup when the sash is working and make a list with the modifications what the next backup contains where it not working. If it's systems you can try disable them in the locale_inc.h / service.h. Otherwise you need keep reverse the changes. Hopefully you do backups often so it will be just a little work.

Edited by TMP4 (see edit history)
  • Love 1
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.