Jump to content
  • We need you!

    You must register to discover all the features of our community!

  • 0

Texture don't work


Kazuhiri

Question

Version of Files XXX

[[  Hello m2dev]]

 

1. Description of the problem / Question :

[[ texture don't work ]]

[[ i put texture  on monster2 but don't work]]

[[ https://mega.nz/file/OVVnDQ4T#5bgIFUwIEoMVnzPClmnBAjwIdi1NDyW6m1TH8ObCmOU

 

photo from arhiveJtz4uR1.jpg]

 

 

photo from my client ]

 

 

2. SysErr ( Client / Server ) / SysLog ( Server )

[- ]]

[[ - ]]

 

3. How to reproduce it ?

[[ -]]

 

4. Screenshots ?

[[ https://imgur.com/a/762wKVn ]]

 

Thanks, Sincerly,
[[ Kazuhiri ]]

 

Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Current Donation Goals

  • Activity

    1. 9

      [FIX] Great-Offshop MEMORY-LEAK

    2. 1

      acc system

    3. 9

      [FIX] Great-Offshop MEMORY-LEAK

    4. 3

      Where do i find Guild Chat in source?

    5. 3

      Where do i find Guild Chat in source?

    6. 0

      Extended DS Inventory

    7. 6

      Shadow devil tower.

    8. 9

      [FIX] Great-Offshop MEMORY-LEAK

    9. 22

      [FIX] Fixing Metin2 memory leaks

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.