Jump to content
  • We need you!

    You must register to discover all the features of our community!

  • 0

UNKNOWN TYPE BONUS [255]


bogdan1809

Question

Version of Files XXX

Hello,

 

1. Description of the problem / Question :

Today i tested to implement elemental bonuses but if i set the bonuses in Proto i got this:

 

spacer.png

 

but if i set by setting bonuses normal i got the right stuff:

 

spacer.png

 

Thanks,

 

Link to post

Recommended Posts

  • 0

I don’t think that’s from there. It’s a visual problem. If i wearing the item the damage against bosses is increased but can’t see the name of the bonus. This is happened just with the item which i set the bonus from item_proto. what is in item_attr is working perfectly.

Link to post
  • 0

check your packets serverside and client

40 minutes ago, bogdan1809 said:

I don’t think that’s from there. It’s a visual problem. If i wearing the item the damage against bosses is increased but can’t see the name of the bonus. This is happened just with the item which i set the bonus from item_proto. what is in item_attr is working perfectly.

Just check the patckets may you add someting wrong.

Link to post
  • 0
8 hours ago, Hik said:

Also check the dump_proto carefully

spacer.png

9 hours ago, CloseSource said:

check your packets serverside and client

Just check the patckets may you add someting wrong.

I don't have bonuses in packets serverside.

 

Server

spacer.png

 

Client

spacer.png

Link to post
  • 0
On 5/2/2020 at 9:33 AM, bogdan1809 said:

Seriously? It is....

Yes like this:

 

TOOLTIP_APPLY_BONUS_NAME    Bonus name: +%d%%    SA

Link to post
  • 0
1 hour ago, Rewn said:

Yes like this:

 

TOOLTIP_APPLY_BONUS_NAME    Bonus name: +%d%%    SA

Already add them but it's still not working...

 

Link to post
  • 0
Posted (edited)
1 minute ago, bogdan1809 said:

Already add them but it's still not working...

 

 

You have details info system?, if you have unequip all equiment and just equip one item, and check bonus value, and search bonus in the locale_game

Edited by Rewn (see edit history)
Link to post
  • 0
1 hour ago, Rewn said:

 

You have details info system?, if you have unequip all equiment and just equip one item, and check bonus value, and search bonus in the locale_game

 

I just added "strong against metinstones bonus and bosses bonus" when I add them on the items with reinforce Item is everything working, when I add them from Item proto appear this error with "unknown type" on the items

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

Link to post
  • 0

The source of the problem is probably the item_proto.txt, the bonus in the applytype of the item named differently than the reader recognise it.

Also do a check on the itemdata.h

  • Love 1
Link to post
  • 0
1 hour ago, xP3NG3Rx said:

The source of the problem is probably the item_proto.txt, the bonus in the applytype of the item named differently than the reader recognise it.

Also do a check on the itemdata.h

spacer.png

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Current Donation Goals

  • Activity

    1. 11

      Mysql56 to Mysql8

    2. 0

      Does anyone have Kami-Sama's Contact?

    3. 1

      [Trailer][1/3]NerviL2 The return of the Legend

    4. 0

      Won " price" change

    5. 10

      Inferna - The new "metin3"?

    6. 6

      We need you!

    7. 2

      Highlight system bug

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.