Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Ryukend

solved Error socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect

Question

Hello good afternoon, I am having problems turning on my server, the syserr says the following:

 

SYSERR: Aug 26 20:21:38 :: pid_init: 
Start of pid: 2351

SYSERR: Aug 26 20:22:53 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:22:54 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:24:09 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:24:09 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:25:24 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:25:24 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:26:39 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:26:39 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:27:54 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:27:54 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:29:09 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:29:09 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:30:24 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:30:24 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:31:39 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:31:39 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:32:54 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:32:54 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:34:09 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:34:09 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:35:24 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:35:24 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)
SYSERR: Aug 26 20:36:40 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
SYSERR: Aug 26 20:36:40 :: heart_idle: losing 75 seconds. (lag occured)

 

 

And autorun.log:

INTERNAL_IP: 10.154.0.9 interface vtnet0
PLAYER_MAX_LEVEL: 127
PK_PROTECT_LEVEL: 15LocaleService locale/romania/locale_string.txt
HOSTNAME: channel1
AsyncSQL: connected to localhost (reconnect 1)
CommonSQL connected
Setting Locale "romania" (Path: locale/romania)
Setting DB to locale latin2
AsyncSQL: connected to localhost (reconnect 1)
PlayerSQL connected
LogSQL connected
AsyncSQL: connected to localhost (reconnect 1)
AsyncSQL: connected to localhost (reconnect 1)
SKILL_POWER_BY_LEVEL 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
SKILL_POWER_BY_JOB 0 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
SKILL_POWER_BY_JOB 1 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
AsyncSQL: connected to localhost (reconnect 1)
SKILL_POWER_BY_JOB 2 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
SKILL_POWER_BY_JOB 3 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
SKILL_POWER_BY_JOB 4 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
SKILL_POWER_BY_JOB 5 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
SKILL_POWER_BY_JOB 6 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
SKILL_POWER_BY_JOB 7 0 5 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 36 38 40 50 52 54 56 58 60 63 66 69 72 82 85 88 91 94 98 102 106 110 115 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240
MAP ALLOW 1
MAP ALLOW 3
MAP ALLOW 7
MAP ALLOW 12
MAP ALLOW 13
MAP ALLOW 21
MAP ALLOW 23
MAP ALLOW 25
MAP ALLOW 27
MAP ALLOW 28
MAP ALLOW 41
MAP ALLOW 43
MAP ALLOW 45
MAP ALLOW 47
MAP ALLOW 63
MAP ALLOW 64
MAP ALLOW 65
MAP ALLOW 66
MAP ALLOW 67
MAP ALLOW 68
MAP ALLOW 81
MAP ALLOW 201
MAP ALLOW 202
MAP ALLOW 213
MAP ALLOW 217
STATUS_POINT_SET_MAX_VALUE: 90
SHOUT_LIMIT_LEVEL: 15

log_file_delete_old: stat: No such file or directory
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out
connect: Operation timed out

 

All these of CH1, what could it be ?, Thank you!

Share this post


Link to post

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The solution was to reinstall everything or upgrade from freebsd 11.3 to 12 and this error disappeared.

Share this post


Link to post
  • 0

db syserr ?

And what is the last thing you modified ?

Share this post


Link to post
  • 0
hace 4 minutos, MrQuin dijo:

db syserr ?

And what is the last thing you modified ?

This db syserr is:

SYSERR: Aug 26 21:26:55 :: pid_init: 
Start of pid: 2319

The files work fine locally, but when you pass them to the VPS and change the IPs, those errors start.

Thanks for answer.

Share this post


Link to post
  • 0
3 hours ago, Ryukend said:

This db syserr is:


SYSERR: Aug 26 21:26:55 :: pid_init: 
Start of pid: 2319

The files work fine locally, but when you pass them to the VPS and change the IPs, those errors start.

Thanks for answer.

Hello, check did you configured ip adress and ports for everything.

Share this post


Link to post
  • 0
hace 14 horas, Fernando dijo:

Hello, check did you configured ip adress and ports for everything.

Hello friend, if all the ip are configured correctly, even with localhost it should work and it doesn't work either.

Share this post


Link to post
  • 0
On 8/27/2019 at 5:53 PM, Ryukend said:

Hello friend, if all the ip are configured correctly, even with localhost it should work and it doesn't work either.

check what you been modified last in db from sources or recompile the db may it will help you.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.