Jump to content
xP3NG3Rx

[RLS] Quiver-System

Recommended Posts

1 hour ago, ragem0re said:

First of all thanks for release!

I've followed the tutorial and everything is working good so far like the blue effect,

but sadly the quiver deals no damage.

It seems like the function CalcArrowDamage() never gets called.

Can someone help me out with that?

Same problem... I wrote it time ago.

Share this post


Link to post

I've got it solved by giving WEAPON_CLAW a fixed value.

Spoiler

enum EWeaponSubTypes
{
	WEAPON_SWORD,
	WEAPON_DAGGER,
	WEAPON_BOW,
	WEAPON_TWO_HANDED,
	WEAPON_BELL,
	WEAPON_FAN,
	WEAPON_ARROW,
	WEAPON_MOUNT_SPEAR,
#ifdef ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER
	WEAPON_CLAW = 8,
#endif
#ifdef ENABLE_QUIVER_SYSTEM
	WEAPON_QUIVER = 9,
#endif
	WEAPON_NUM_TYPES,
};

 

Make sure the client ones matches.

Share this post


Link to post
On 2/24/2019 at 3:05 AM, xP3NG3Rx said:

Hi guys.

First of all, I also know this system is public already, but I was boring, so I had to reverse something, so here it is:

Quiver System.7z

If you have extra systems which might ignore the quivers, you must to extend them by yourself.
Just couple of them from the official: acce, costume bonus transfer, change look, skillbook combination, sealbind and so on.

Anything is wrong in the guide or missing something let me know, hit a comment below.

 

When you attach the arrow bag comes the effects of the normal arrow effect.

Share this post


Link to post

I don't think so it supposed to work with skills too, I haven't tested it on the official server btw

Share this post


Link to post
On 2/24/2019 at 3:05 AM, xP3NG3Rx said:

Hi guys.

First of all, I also know this system is public already, but I was boring, so I had to reverse something, so here it is:

Quiver System.7z

If you have extra systems which might ignore the quivers, you must to extend them by yourself.
Just couple of them from the official: acce, costume bonus transfer, change look, skillbook combination, sealbind and so on.

Anything is wrong in the guide or missing something let me know, hit a comment below.

when i add this system i cant see normal arrows and skill's arrows. could you help?

Share this post


Link to post

thank you work perfect with me 

Share this post


Link to post

@xP3NG3Rx

I have a couple of bugs:

  • Normal arrows don't have any effect
  • Skills don't have any effect (only the skill "warmup" before shooting) while shooting, neither normal arrows nor the quiver

Share this post


Link to post
Posted (edited)
On 4/24/2019 at 1:29 AM, xP3NG3Rx said:

Oh yes, I made an extra modification for that, because of the quivers gave me some meaningless errors in syserr. The remain time is stored in the sockets so basically the game recognised as a stone into it so I've put this:

1ba21f603d.png

e1b650329a.png

And @anagonda1 which errors you got?

 

The system works fine thanks :)

 

What was those "meaningless errors in syserr"? I don't get any and i did not implemented the itemVnum there. Just curious. 

@xP3NG3Rx

Edited by TMP4 (see edit history)

Share this post


Link to post
On 4/22/2020 at 9:42 PM, TMP4 said:

 

The system works fine thanks :)

 

What was those "meaningless errors in syserr"? I don't get any and i did not implemented the itemVnum there. Just curious. 

@xP3NG3Rx

Quiver have a stone slot with unnamed item this fix for that.

Share this post


Link to post

Syserr:


0510 16:25:58734 :: Traceback (most recent call last):

0510 16:25:58734 ::   File "ui.py", line 1860, in OnOverInItem

0510 16:25:58735 ::   File "ui.py", line 87, in __call__

0510 16:25:58735 ::   File "ui.py", line 78, in __call__

0510 16:25:58735 ::   File "uiInventory.py", line 1101, in OverInItem

0510 16:25:58736 ::   File "uiInventory.py", line 1310, in ShowToolTip

0510 16:25:58736 ::   File "uiToolTip.py", line 554, in SetInventoryItem

0510 16:25:58736 ::   File "uiToolTip.py", line 1050, in AddItemData

0510 16:25:58736 :: TypeError
0510 16:25:58736 :: : 
0510 16:25:58736 :: __AppendMetinSlotInfo() takes exactly 3 arguments (2 given)
0510 16:25:58736 :: 

uitooltip.py:

 

[..]

		if item.ITEM_TYPE_WEAPON == itemType:

			self.__AppendLimitInformation()

			self.AppendSpace(5)

			## ºÎäÀÏ °æ¿ì ¸¶°øÀ» ¸ÕÀú Ç¥½ÃÇÑ´Ù.
			if item.WEAPON_FAN == itemSubType:
				self.__AppendMagicAttackInfo()
				self.__AppendAttackPowerInfo()

			else:
				self.__AppendAttackPowerInfo()
				self.__AppendMagicAttackInfo()

			self.__AppendAffectInformation()
			self.__AppendAttributeInformation(attrSlot)

			self.AppendWearableInformation()

			if app.ENABLE_QUIVER_SYSTEM:
				if itemSubType != item.WEAPON_QUIVER:
					self.__AppendMetinSlotInfo(itemVnum, metinSlot)
					## <!!!> Enable this below if you have the realtimed weapons
					#self.__AppendRealTimeToolTip(itemVnum, metinSlot[0])
					## <!!!>
				elif item.WEAPON_QUIVER == itemSubType:
					bHasRealtimeFlag = 0
					defaultValue = 0
					for i in xrange(item.LIMIT_MAX_NUM):
						(limitType, defaultValue) = item.GetLimit(i)
						if item.LIMIT_REAL_TIME == limitType:
							bHasRealtimeFlag = 1
							break

					if bHasRealtimeFlag == 1:
						self.AppendMallItemLastTime(defaultValue if self.isShopItem else metinSlot[0])
			else:
				self.__AppendMetinSlotInfo(metinSlot)
				## <!!!> Enable this below if you have the realtimed weapons
				#self.__AppendRealTimeToolTip(itemVnum, metinSlot[0])
				## <!!!>
[..]

	def __AppendMetinSlotInfo(self, itemVnum, metinSlot):
		if item.GetSocketCountByVnum(itemVnum) == 0:
			return

		if self.__AppendMetinSlotInfo_IsEmptySlotList(metinSlot):
			return

		for i in xrange(player.METIN_SOCKET_MAX_NUM):
			self.__AppendMetinSlotInfo_AppendMetinSocketData(i, metinSlot[i])
[..]

I installed and made the corrections that the staff comments, but it is causing me this error, can someone help me?

Share this post


Link to post
if app.ENABLE_QUIVER_SYSTEM:

This line is false, but why?

Do you have this in the PythonApplicationModule.cpp defined as true?

It supposed to look like this by the intellisense highlight:

c7fe9bfdd0.png

  • Love 1

Share this post


Link to post

If thats false then he missed the locale_inc.h, not?

  • Love 1

Share this post


Link to post
18 minutes ago, xP3NG3Rx said:

if app.ENABLE_QUIVER_SYSTEM:


if app.ENABLE_QUIVER_SYSTEM:

This line is false, but why?

Do you have this in the PythonApplicationModule.cpp defined as true?

It supposed to look like this by the intellisense highlight:

c7fe9bfdd0.png

 

It is correct, the system is working without problems, the jewels are giving the bonuses, arrow damage, mount, effect are all functional, but even so, it generates this error in the syserr, I checked all the functions to make sure they were correct :(

 

OZGFLRS.png

Share this post


Link to post

Works fine. Thanks

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.