Jump to content
  • 0

[HLP]In Game Problem


panagosg13

Question

Hello guys,

 

I have a metin2 server (localhost) on my desktop...I using "ATHRA" files and have core "34083". I had add some items such us armor's and weapons...! After some weeks, all the items i had add just not working for a reason...! There are in game, there are textures and icons at inventory but nothing works... see the photos bellow..!
 
 
Items that the server files had before edit something work's fine..:

 

zTrHg.png

 

QeXed.png

 

 

Items that i add on the server (I add them at mysql, item_proto and at item_names.txt & item_proto.txt at the ftp of the server)

 

3lBCg.png

 

fQqPc.png

 

CDwIc.png

 

fQqPc.png

 

Eny Solution about that problem..?? Eny one who can help me solve that issue?..!

 

Thanks a lot btw!

 

Link to comment
  • Answers 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

2 answers to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.