Jump to content
  • 0

Some bugs (Belt Mineral, Costume with 6/7)


yagokurt

Question

Hi guys. I'm having the following problems.
Game: Vanilla
Client: 40250 Test Client (Inya)

1 Problem: i can add 6/7 on costumes

PdT5OgX.png

2 Problem: The 6/7 only can be added/moved on first line of inventary. U can see the 6/7 "shadow" on 5 line of inventory but the yellow mark is on the first line. (SOLVED)

Oxrehhf.png

3 Problem: When i try add a diamond in a belt i get the red mark but i can add it anyway. Its just a visual bug.

lQJ1OMN.png

Link to comment
  • Answers 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

 

second problem is client's fault, add to the clientside item_proto the entry for the 6/7 item

 

Thanks. I rly dont know how i forget it.

item_proto.txt for the itens 71051 and 71052 if some1 need.

71051	òØ¡¤Àç°¡ºñ¼­	ITEM_USE	USE_SPECIAL	1	ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_STACK	LOG | STACKABLE	NONE	NONE	0	0	0	0	0	LIMIT_NONE	0	LIMIT_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	0	0	0	0	0	0	0	0	0
71052	òØ¡¤Àç°æºñ¼­	ITEM_USE	USE_SPECIAL	1	ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_STACK	LOG | STACKABLE	NONE	NONE	0	0	0	0	0	LIMIT_NONE	0	LIMIT_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	APPLY_NONE	0	0	0	0	0	0	0	0	0	0
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.