Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Metin2 Dev
    • Announcements
    • Pillory
    • Praises / Complaints
    • Feedback / Suggestions
  • Community
    • Member Representations
    • Off Topic
    • Music / Videos / Art
  • Metin2
    • General
    • Private Servers
  • Help Area
    • Questions & Answers
    • Frequently Asked Questions
  • Releases
    • Basic Tutorials / Beginners
    • Guides & HowTo
    • Binaries & Clients / ServerFiles
    • Programming & Scripts / Systems
    • Tools
    • Maps
    • Quests
    • 3D Models
    • 2D Graphics
    • Operating Systems
    • Others
  • Marketplace
    • Searching
    • Scripts / Systems
    • Models
    • Designs
    • Others
  • Temporary
    • Temporary

Product Groups

  • Advertisements
  • Advertisements - Pack

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Status


Nationality


Kingdom


Skype


Discord


Website


Mapping


Music / Audio


3D


2D


C++


C#


C


LUA


Python


PHP


SQL


HTML


CSS


JavaScript


Java


FreeBSD


Windows

  1. Hi, i try install Offline shop by great. Game source OK DB source OK Client source OK but if i try implement root python scripts i got this 1016 16:06:16696 :: GameButtonWindow.LoadScript - 'GiftIcon' 1016 16:06:16696 :: ============================================================================================================ 1016 16:06:16696 :: Abort!!!! 1016 16:06:16696 :: ============================================================================================================ 1016 16:06:16696 :: Abort!!!! 1016 16:06:16696 :: =============================
  2. 1. Description of the problem/Question: You can see the problem in the video. It's a short one. I tried something, I could see the name, but the name of another item from inventory, and without the price that I set to it. Maybe it's from the source... I don't know. I compared the function def OnOverInItem(self, slotIndex) with another ones from another clients and I didn't find something new... uiprivateshopbuilder.py: https://pastebin.com/zTnQgfLy 2. SysErr (Client/Server) / SysLog (Server) Empty 3. How to reproduce it? You can se
  3. Hi, I'm trying to implement the Meley Lair in my server, but i'm having a problem during the course of the dungeon. Basically, I implemented all the necessary files (server source, binary and models/maps/quest). The files work, I can enter the dungeon and start it without problems. But in the course of it, after I put all statues at 50% HP, I supposedly need to kill 4 bosses and 4 eggstones to continue taking damage to the statues, but after I do this, nothing happers and all the hits i take to them say "miss"... It seems that somehow the code isn't passing
  4. Hello , Yesterday I installed the offline shop system by great. everything works as well. but when I reboot all shops disappear, you can not close them in the database but they are still there.
  5. I really don't know how to resolve it. I don't know when or how this happened. All the items have the price one Yang in item_proto, so it's only a visual bug because I can buy them with that amount. I didn't tried to change the yang limit or something. Also, I didn't touched client's or server's source, or something related to the price/Yang. Thank you in advance. Sorry for my bad english.
  6. I need help with this error, please if anyone knows can you help me? thanks. https://i.imgur.com/i7Rv85B.gifv
  7. Are there any initiatives like this around? I think that this project is dead due to the ban of its founder... Regards
  8. Firstone, sorry 4 my bad english, i need help, what is captured on video https://aronix.eu/video/bug.mp4 Thx
  9. Hello! I have a problem with the mobs, when i use bravery cape, and i pulling them. I can't damage then mobs 2-3 second.
  10. Hi, somebody have any ideea why my "legs" it's little bit inside the "floor" ? (only in Spider Dungeon2) : My server: https://prnt.sc/rcevth Other server: https://prnt.sc/rcew4y
  11. Hey guys i have a Problem with my Dragonsoul Alchemi... This Slot, wont work. I Cannot Refine then. Video: https://streamable.com/s2ern I Saw this topic: Bug the guy only postet "Fixed" and not how... I found out the its a Problem with the Beld inventroy... but i dont know how to fix this. Can somebody tell me the Fix? Some infos about my Src. Martyfiles ( v4.9.40 ) 4 Inventroypages + Belt + Dragonsoul ~Meragon
  12. Hello Guys, I have 3 visual bug into this Filtred inventory, just visual all with craft system. 1) Even if I have the object useful for the craft, the red writing appears however. 2) Moving the object from the inventory (filtered or not) to the craft, it does not disappear, but it is "duplicated" only graphically. 3) When a filtered inventory object is moved from it to the craft, if you hover over the mouse, the object is recognized at the same position but in the normal inventory. ex: filtered inventory: Stone Against Warrior +0 [Special Sto
  13. Greetings, I need help in this problem so small that at the same time it gets bigger. I installed some @martysama0134 base files called Metin2Rage The database is perfect but when I start the game I receive a 3gb game.core file and I have read the file with the dgb "debug mode "and this appears to me. I hope you can help me. thanks. PD: I would be totally grateful to martysama if you answer my question.
  14. Hey guys, i have the bug with inventory. Can anyone know where i could make a mistake? ItemData.h: GameType.h: length.h: inventorywindow.py:
  15. Hey guys, I'm using the Fliege v2.1 files and when I'm trying to add a stone to a weapon or armor, I get this error and nothing happens. Does anyone know how to fix it? The ui.py part, that's faulty. I marked the Line 2241. class ThinBoard(Window): CORNER_WIDTH = 16 CORNER_HEIGHT = 16 LINE_WIDTH = 16 LINE_HEIGHT = 16 BOARD_COLOR = grp.GenerateColor(0.0, 0.0, 0.0, 0.51) LT = 0 LB = 1 RT = 2 RB = 3 L = 0 R = 1 T = 2 B = 3 def __init__(self, layer = "UI"): Window.__init__(self, layer) CornerFileNames = [ "d:/ymir work/ui/pattern/ThinBoard_Corner_"+dir+".tga"
  16. Hi, i'm having a strange bug with the energy system. If i use an energy crystal and then use a mount the bonus just get double, and even after remove all my armor i still having the bugged effect. Someone have any clue how i could fix it? I'm using a self-compiled game. Here is an video with an example.
  17. Hey guys i have a bug on my server that multiplicates the blend potions and dds on taskbar, i need help solving. I tried to do this but i dont understand -> https://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/4189245-release-double-affect-bugfix.html
  18. Hello, I have a problem with an image resolution (more specific select.jpg): I have already changed loading(0,1,2,3...) images and it works correctly The default size of loading images: title subImage version 2.0 image "loading1.jpg" left 0 top 0 right 1280 bottom 720 Then I switched to: title subImage version 2.0 image "loading0.jpg" left 0 top 0 right 1920 bottom 1080 it works perfectly on any resolution ... is responsive. AND HERE IS THE PROBLEM The default size is: title subImage version 2.0 image "select.jpg" left 0 top 0 right 1024 bottom 7
  19. Hey guys, I have a problem with my server and I have no idea how to solve this With my principal character i don't have problems but when i create a character, i have this bug with all quest : When player is level max, the bug is disappears Syserr: Analyze: login phase does not handle this packet! header 66 I have edit my input_login.cpp, but it's not work. i have too remplace folder quest by my other file, is not work I can paid for résolve this Thank for u for help
  20. Hi, i'm having a strange bug with the energy system. If i use an energy crystal and then use a mount the bonus just get double, and even after remove all my armor i still having the bugged effect. Someone have any clue how i could fix it? I'm using a self-compiled game. Here is an video with an example.
  21. Hi, I bought SF from developer KriiS. But I have many problems on the server and he doesn't want to answer. Unfortunately. I also offer a financial reward for fix. CLIENT: 1. Syserr errors (LoadScript) <100% fixed by OnDry> 2. Syserr errors (LoadMotionData) <100% fixed by me> 3. Syserr errors (LOAD MSMFILE) <100% fixed by me> 4. Syserr error (Maybe bug with SafeBox) <80% fixed by KriiS> 5. Syserr error? (CPythonSkill) <fixed 100% by me> 6. I cant create guild <fixed 100% by me> 7. Text bug
  22. I'm having an issue with the 6/7 bonus items. No syserr by the client or the server regarding the issue. You can see the bug below in the video I don't think there is something wrong with the proto records but here they are for any case: 71051 bonus_adder+ ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_STACK LOG | STACKABLE NONE NONE 1000000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 71052 bonus_changer+ ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_STACK LOG | STACKABLE NONE NONE 500000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NO
  23. Hello guys .. I added [RLS]Official Block System[Messenger] to my files and everything works fine .. but when I add someone to my Guild .. it shows under "Blocked" players section in my friends list .. and when I Block someone .. it shows under "Guild" section in the friends list .. can someone lead me to the file that shows Lists under the section name ? Thanks
  24. Hey guys, it's been a while... In my last visits to the forum I was dealing with an unknown-origin bug in my binary code. I'm referring to this: so I made a discovery about it and it turns out that the bug is caused by the Packet.h synchronization with the server source. I did a large amount of tests and reversings but I couldn't find the problem exactly. I was hoping a more experienced dev could shine a little light to this. This was the initial Packet.h file: https://pastebin.com/xtpfgJN3 And this is the modified one, where the headers are identical to the ones in game/src/pa
  25. First i',m sorry 4 my bad english When i warp on my new map i see this after move, all be normal, but i'm not see NPC's near me. This problem is when i have on Town.txt of map more than 1 coordinates just like 180 130 150 250 180 130 150 250 when i have on Town.txt only 1 coordinates (just like 180 130) and nothing else, all be normal, now can anyone help me ? pls

Shoutbox

Shoutbox

Chatroom Rules

 

Join our Discord

A request for help = Shoutbox Ban

Be respectful & Respect the rules

 

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.