Jump to content

jeko

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jeko

  • Rank
    Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. It's happening without mount too, on foot. I also get teleported back when running/riding which seems related. Strangest part is that changing an item makes everything load instantly and teleporting back stops as long as I'm changing an already equipped item every 2 3 sec. Not sure if these syserr logs are related SYSERR: Nov 24 23:14:08 :: FuncCheckWarp: Warp NPC name wrong : vnum(10069) name(Monkey Dungeon 8520 4477) SYSERR: Nov 24 23:14:09 :: FuncCheckWarp: Warp NPC name wrong : vnum(10069) name(Monkey Dungeon 8520 4477) SYSERR: Nov 24 23:14:09 :: Func
  2. It takes over 30 sec for npcs/mobs/players to appear after reaching them on a mount.If I get off the mount and do a few steps everything loads instantly.Any ideas how to fix? edit : it happens with every mount/character
  3. Client freezes for 2-3 sec when creating new character.Creating more characters works fine after getting past the initial freeze unless I relog.Any ideas what can be causing it or where to look for issues?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.