Jump to content

dattg1337

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dattg1337

  • Rank
    Neutral
  1. @Zoom did you edit correctly applytypes in clientside item_proto ?
  2. try this in uitooltip you can edit the vnum of items
  3. #SOLVED, THE PROBLEM I HAD IN ITEM PROTO client side.
  4. @ondryok thank you very much i will do it and reply.
  5. now here is syser ch1 SYSERR: Dec 27 18:35:43 :: AddAffect: Character::AddAffect lDuration == 0 type 0
  6. SQL 71124 ������̿�� Beyaz Aslan 28 2 0 1 74112 9216 128 0 0 0 0 0 0 7 20 0 2400 0 0 0 0 0 0 2400 0 0 0 0 0 -1 -1 -1 -1 -1 -1 0 0 0
  7. @ondrymy item proto txt line 71124 Lomi-Mount ITEM_COSTUME COSTUME_MOUNT 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP QUEST_USE_MULTIPLE | LOG WEAR_SHIELD 0 0 0 0 0 LEVEL 20 REAL_TIME 2400 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 2400 0 0 0 0 0 0 0 0
  8. @ondry my uitooltip https://prnt.sc/wawjca i think this ok. https://prnt.sc/wawj3p but what about this ? do i need to edit it like yours?
  9. @ondrythanks for reply, i tried everything... Do you have any other ideas to fix this please ?
  10. Hello m2dev, i have a problem with costume mount system, mount goes in correct slot but i have a time problem when item 71124 have type 28 its show 0 time if set it to 16 it have time... any ideas ? PLEASE HELP
  11. its too late but if someone need here is 100% works chat_item.cpp
  12. Hello, guys i have a one problem when i initialize the pack files in the binary of client. this is problem with warrior skills https://prntscr.com/vh0ipq can anyone help me please ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.