Jump to content

darkess

Member
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About darkess

  • Rank
    Neutral

Informations

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello. I`m gonna say directly my problem So when a mob it`s attacking the caracter the character it`s moving back Gif with the problem https://gyazo.com/5470d3298885932ac46d96379e62c4c2 Someone can help me with it?
  2. I have the same bug And i have another bug : i need to press 2 times the item so the mount to appear
  3. In update you put this : app.ENABLE_SEALBIND_SYSTEM By : app.ENABLE_SEALBIND_SYSTEM you mean mount sistem or what? so i can know how i change
  4. Hi After i implement this sistem i got these errors that kill me inside 1220 15:57:14586 :: Traceback (most recent call last): 1220 15:57:14586 :: File "networkModule.py", line 239, in SetGamePhase 1220 15:57:14586 :: File "game.py", line 102, in __init__ 1220 15:57:14586 :: File "interfaceModule.py", line 316, in MakeInterface 1220 15:57:14586 :: File "interfaceModule.py", line 189, in __MakeWindows 1220 15:57:14586 :: AttributeError 1220 15:57:14586 :: : 1220 15:57:14586 :: 'SafeboxWindow' object has no attribute 'BindInterface' 1220 15:57:14586
  5. For me it`s not working 1219 13:52:17113 :: Traceback (most recent call last): 1219 13:52:17113 :: File "game.py", line 781, in BINARY_NEW_AddAffect 1219 13:52:17113 :: File "game.py", line 1851, in BINARY_DragonSoulGiveQuilification 1219 13:52:17113 :: File "interfaceModule.py", line 1017, in DragonSoulGiveQuilification 1219 13:52:17113 :: AttributeError 1219 13:52:17113 :: : 1219 13:52:17113 :: 'NoneType' object has no attribute 'SetToolTipText' 1219 13:52:17113 :: 1219 13:52:21535 :: Failed to load script
  6. So 40k with source The horse problem it`s solved btw Thanks to canco
  7. Oh i`m sorry if i didn`t got what you said but i think that i solved it with I`m really tying to learn something man Do not laugh man Thanks aloot Edit: Do you know something about this? https://gyazo.com/feff747da4734fb1746a60537eaf1b8a first bug (i need to use twice the item to work) https://gyazo.com/0e06eb6f8e4ce814610574210741135c Second bug Do you know how i can resolve that? My quest it`s this quest new_mount begin state start begin when 71124.use or 71125.use or 71126.use or 71127.use or 71128.use begin local tabel_pc = {
  8. Edit: 40k The points are not dissapearing just from horse,all of them dissapear except the language points
  9. I have a simillar problem with following mount made with mysql part https://gyazo.com/feff747da4734fb1746a60537eaf1b8a first bug (i need to use twice the item to work) https://gyazo.com/0e06eb6f8e4ce814610574210741135c Second bug Do you know how i can resolve that? My quest it`s this quest new_mount begin state start begin when 71124.use or 71125.use or 71126.use or 71127.use or 71128.use begin local tabel_pc = { [71124] = "leu_alb", [71125] = "mistret", [71126] = "lup", [71127] = "tigru", [71128] = "tigru_foc", } local tabel_mount = { [7
  10. I have a bug at mounts too When i`m riding and i teleport the mount transform into a horse I have the vnum on special_item_group too
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.