metin2united
  • 0
Sign in to follow this  
Anix

open Hairstyle problem

Question

Hi there devs,

I have tried as hard as i could to solve this but nothing has even logic. Everything seems to be in place i just can't remember what i have changed in the source for this to happen.

Here is the problem:  https://gyazo.com/51f7be01457bc6869869038d5feb981d

https://gyazo.com/8ed6d1fd3e1f70d77a657c86cbfc3efd

In errorlog client i have this (I HAVE NEVER EDITED MSM FILES AND NEVED HAD THE PROBLEM BEFORE):

0810 13:38:06227 :: Hair number 7465 is not exist.
0810 13:38:18278 :: Hair number 7465 is not exist.

The problem appeared after uninstalling sash system by lennt. I have martysama source. Anybody can give me a hint about this? Thanks!

 

Edit: The hair dye works perfectly.

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

  • 0

I think is ClientPlayerModule.cpp but i have no idea why it does this. I have another field for GEM near gold in player and nothing more. Still doesn't work with the original file tho.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have write you a private message but i think some code is missing
you cold check every single line in source that you modify and maybe its
solving the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That's error indicate that you missed the 7465.sub when you installed hairs.

Easy as difficult 🤣

 

Ps.

Hair number 7465 doesn't exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for the clue but it’s not a sub problem :D otherwise the part_hair would update don’t you think :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I will check thanks. But i want you to know there were no changes in the client but source / database and navicat tables. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My mistake is like this:Hair number 11299 is not exist.

Maybe I have the same trouble。。。

syserr:Hair number 11299 is not exist.

没头发.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Torres if i set the hairstyle in the database i get the same thing, if i wear it ingame i get the bonus from the hairstyle but it won’t appear. 

I work 12/24 and i have no time really to work on this during the week. I pay 50 euros for the fix by the way. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
54 minutes ago, WeedHex said:

.sub bug lol

Man there is no sub bug man ... the hairstyles were working before i changed some codes in the source. I am not clear enough for you or what? 

 

Edit: i think i know the problem. I will post tonight the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The CHARACTER::UpdatePacket function supposed to get called in the CItem::ModifyPoints where it attaches the hair.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.