Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community
    • M2Dev
    • Offtopic
    • Games Talk
    • Music / Videos / Art
    • Member Representations
    • Services & Sales
  • Metin2
    • General
    • Questions and Answers
    • Frequently Asked Questions
    • Private Servers
    • Videos
  • Suggest a Tutorial / Release
    • Suggest a Tutorial / Release
    • Temporary forum
  • Releases
    • General
    • Guides & HowTo
    • Tools
    • Programming & Scripts / Systems
    • Maps
    • Quests
    • Binaries & Clients / ServerFiles
    • 3D Models
    • 2D Graphics
    • Operating Systems

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Nationality


Skype


Discord


Website


Steam ID


Mapping


3D


2D


C++


LUA


Python


PHP


SQL


HTML


CSS


JavaScript


Empire

Found 196 results

  1. I really don't know how to resolve it. I don't know when or how this happened. All the items have the price one Yang in item_proto, so it's only a visual bug because I can buy them with that amount. I didn't tried to change the yang limit or something. Also, I didn't touched client's or server's source, or something related to the price/Yang. Thank you in advance. Sorry for my bad english.
  2. I need help with this error, please if anyone knows can you help me? thanks. https://i.imgur.com/i7Rv85B.gifv
  3. Are there any initiatives like this around? I think that this project is dead due to the ban of its founder... Regards
  4. Firstone, sorry 4 my bad english, i need help, what is captured on video https://aronix.eu/video/bug.mp4 Thx
  5. Hello! I have a problem with the mobs, when i use bravery cape, and i pulling them. I can't damage then mobs 2-3 second.
  6. Hi, somebody have any ideea why my "legs" it's little bit inside the "floor" ? (only in Spider Dungeon2) : My server: https://prnt.sc/rcevth Other server: https://prnt.sc/rcew4y
  7. Hey guys i have a Problem with my Dragonsoul Alchemi... This Slot, wont work. I Cannot Refine then. Video: https://streamable.com/s2ern I Saw this topic: Bug the guy only postet "Fixed" and not how... I found out the its a Problem with the Beld inventroy... but i dont know how to fix this. Can somebody tell me the Fix? Some infos about my Src. Martyfiles ( v4.9.40 ) 4 Inventroypages + Belt + Dragonsoul ~Meragon
  8. Hello DEVs I understand that most people use cloudless skyboxes in these times, but there is a graphic glitch (usually when the player teleports/dragging a game window) with "jumping" clouds. [Preview with glitch - slow cloud speed] This is very annoying with fast moving clouds: [Preview with glitch - fast cloud speed] and warping: [Preview with glitch - warping] Fix: Client source: \EterLib\SkyBox.cpp void CSkyBox::RenderCloud() replace whole: DWORD dwCurTime = CTimer::Instance().GetCurrentMillisecond(); m_fCloudPositionU += m_fCloudScrollSpeedU * (float)( dwCurTime - m_dwlastTime ) * 0.001f; if (m_fCloudPositionU >= 1.0f) m_fCloudPositionU = 0.0f; m_fCloudPositionV += m_fCloudScrollSpeedV * (float)( dwCurTime - m_dwlastTime ) * 0.001f; if (m_fCloudPositionV >= 1.0f) m_fCloudPositionV = 0.0f; m_dwlastTime = dwCurTime; with: if (m_fCloudPositionU >= 1.0f) m_fCloudPositionU = 0.0f; if (m_fCloudPositionV >= 1.0f) m_fCloudPositionV = 0.0f; m_fCloudPositionU += m_fCloudScrollSpeedU * 0.030f; m_fCloudPositionV += m_fCloudScrollSpeedV * 0.030f; like that: > * 0.030f is optimal I have no idea why they decided to use ms timer for scrolling clouds in the rendering function that already has own clock and frameskip settings (now it just scales with game fps counter). With fix (when dragging client window) [Preview without glitch - slow cloud speed] [Preview without glitch - fast cloud speed] Warping: [Preview without glitch - warp] Have a nice day
  9. Hello Guys, I have 3 visual bug into this Filtred inventory, just visual all with craft system. 1) Even if I have the object useful for the craft, the red writing appears however. 2) Moving the object from the inventory (filtered or not) to the craft, it does not disappear, but it is "duplicated" only graphically. 3) When a filtered inventory object is moved from it to the craft, if you hover over the mouse, the object is recognized at the same position but in the normal inventory. ex: filtered inventory: Stone Against Warrior +0 [Special Storage](Slot1 Position1) Inventory: red potions G [Normal Storage](Slot1 Position1). If you go to put the stone in the craft, the cursor will read the object not as an anti warrior stone but as red potions G. Can someone help me? @ Developer @ Developer Here the video: https://youtu.be/r1rVQt7XlAc
  10. Greetings, I need help in this problem so small that at the same time it gets bigger. I installed some @martysama0134 base files called Metin2Rage The database is perfect but when I start the game I receive a 3gb game.core file and I have read the file with the dgb "debug mode "and this appears to me. I hope you can help me. thanks. PD: I would be totally grateful to martysama if you answer my question.
  11. Hey guys, i have the bug with inventory. Can anyone know where i could make a mistake? ItemData.h: GameType.h: length.h: inventorywindow.py:
  12. Hey guys, I'm using the Fliege v2.1 files and when I'm trying to add a stone to a weapon or armor, I get this error and nothing happens. Does anyone know how to fix it? The ui.py part, that's faulty. I marked the Line 2241. class ThinBoard(Window): CORNER_WIDTH = 16 CORNER_HEIGHT = 16 LINE_WIDTH = 16 LINE_HEIGHT = 16 BOARD_COLOR = grp.GenerateColor(0.0, 0.0, 0.0, 0.51) LT = 0 LB = 1 RT = 2 RB = 3 L = 0 R = 1 T = 2 B = 3 def __init__(self, layer = "UI"): Window.__init__(self, layer) CornerFileNames = [ "d:/ymir work/ui/pattern/ThinBoard_Corner_"+dir+".tga" for dir in ["LeftTop","LeftBottom","RightTop","RightBottom"] ] LineFileNames = [ "d:/ymir work/ui/pattern/ThinBoard_Line_"+dir+".tga" for dir in ["Left","Right","Top","Bottom"] ] self.Corners = [] for fileName in CornerFileNames: Corner = ExpandedImageBox() Corner.AddFlag("attach") Corner.AddFlag("not_pick") Corner.LoadImage(fileName) Corner.SetParent(self) Corner.SetPosition(0, 0) Corner.Show() self.Corners.append(Corner) self.Lines = [] for fileName in LineFileNames: Line = ExpandedImageBox() Line.AddFlag("attach") Line.AddFlag("not_pick") Line.LoadImage(fileName) Line.SetParent(self) Line.SetPosition(0, 0) Line.Show() self.Lines.append(Line) Base = Bar() Base.SetParent(self) Base.AddFlag("attach") Base.AddFlag("not_pick") Base.SetPosition(self.CORNER_WIDTH, self.CORNER_HEIGHT) Base.SetColor(self.BOARD_COLOR) Base.Show() self.Base = Base self.Lines[self.L].SetPosition(0, self.CORNER_HEIGHT) self.Lines[self.T].SetPosition(self.CORNER_WIDTH, 0) def __del__(self): Window.__del__(self) if app.ENABLE_TARGET_INFO: def ShowCorner(self, corner): self.Corners[corner].Show() self.SetSize(self.GetWidth(), self.GetHeight()) def HideCorners(self, corner): self.Corners[corner].Hide() self.SetSize(self.GetWidth(), self.GetHeight()) def ShowLine(self, line): self.Lines[line].Show() self.SetSize(self.GetWidth(), self.GetHeight()) def HideLine(self, line): self.Lines[line].Hide() self.SetSize(self.GetWidth(), self.GetHeight()) def SetSize(self, width, height): width = max(self.CORNER_WIDTH*2, width) #Line 2241 height = max(self.CORNER_HEIGHT*2, height) Window.SetSize(self, width, height) self.Corners[self.LB].SetPosition(0, height - self.CORNER_HEIGHT) self.Corners[self.RT].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, 0) self.Corners[self.RB].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, height - self.CORNER_HEIGHT) self.Lines[self.R].SetPosition(width - self.CORNER_WIDTH, self.CORNER_HEIGHT) self.Lines[self.B].SetPosition(self.CORNER_HEIGHT, height - self.CORNER_HEIGHT) verticalShowingPercentage = float((height - self.CORNER_HEIGHT*2) - self.LINE_HEIGHT) / self.LINE_HEIGHT horizontalShowingPercentage = float((width - self.CORNER_WIDTH*2) - self.LINE_WIDTH) / self.LINE_WIDTH self.Lines[self.L].SetRenderingRect(0, 0, 0, verticalShowingPercentage) self.Lines[self.R].SetRenderingRect(0, 0, 0, verticalShowingPercentage) self.Lines[self.T].SetRenderingRect(0, 0, horizontalShowingPercentage, 0) self.Lines[self.B].SetRenderingRect(0, 0, horizontalShowingPercentage, 0) self.Base.SetSize(width - self.CORNER_WIDTH*2, height - self.CORNER_HEIGHT*2) def ShowInternal(self): self.Base.Show() for wnd in self.Lines: wnd.Show() for wnd in self.Corners: wnd.Show() def HideInternal(self): self.Base.Hide() for wnd in self.Lines: wnd.Hide() for wnd in self.Corners: wnd.Hide() Kind regards, Korgaz
  13. Hi, i'm having a strange bug with the energy system. If i use an energy crystal and then use a mount the bonus just get double, and even after remove all my armor i still having the bugged effect. Someone have any clue how i could fix it? I'm using a self-compiled game. Here is an video with an example.
  14. Hey guys i have a bug on my server that multiplicates the blend potions and dds on taskbar, i need help solving. I tried to do this but i dont understand -> https://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/4189245-release-double-affect-bugfix.html
  15. Hello, I have a problem with an image resolution (more specific select.jpg): I have already changed loading(0,1,2,3...) images and it works correctly The default size of loading images: title subImage version 2.0 image "loading1.jpg" left 0 top 0 right 1280 bottom 720 Then I switched to: title subImage version 2.0 image "loading0.jpg" left 0 top 0 right 1920 bottom 1080 it works perfectly on any resolution ... is responsive. AND HERE IS THE PROBLEM The default size is: title subImage version 2.0 image "select.jpg" left 0 top 0 right 1024 bottom 768 Then I switched to: title subImage version 2.0 image "select.jpg" left 0 top 0 right 1920 bottom 1080 and is look like this: but the original image is this:
  16. Hey guys, I have a problem with my server and I have no idea how to solve this With my principal character i don't have problems but when i create a character, i have this bug with all quest : When player is level max, the bug is disappears Syserr: Analyze: login phase does not handle this packet! header 66 I have edit my input_login.cpp, but it's not work. i have too remplace folder quest by my other file, is not work I can paid for résolve this Thank for u for help
  17. Hi, i'm having a strange bug with the energy system. If i use an energy crystal and then use a mount the bonus just get double, and even after remove all my armor i still having the bugged effect. Someone have any clue how i could fix it? I'm using a self-compiled game. Here is an video with an example.
  18. Hi, I bought SF from developer KriiS. But I have many problems on the server and he doesn't want to answer. Unfortunately. I also offer a financial reward for fix. CLIENT: 1. Syserr errors (LoadScript) <100% fixed by OnDry> 2. Syserr errors (LoadMotionData) <100% fixed by me> 3. Syserr errors (LOAD MSMFILE) <100% fixed by me> 4. Syserr error (Maybe bug with SafeBox) <80% fixed by KriiS> 5. Syserr error? (CPythonSkill) <fixed 100% by me> 6. I cant create guild <fixed 100% by me> 7. Text bugging (image) If I move from another map to another, the name of the empire (such as Chunjo) will remain lit and it will not disappear. SERVER: 1. SpawnMob error <fixed 100% by @Syreldar> Thank you, as I say - I am willing to really pay for the mistakes. Edit: All fixed, moderator can close the topic.
  19. I'm having an issue with the 6/7 bonus items. No syserr by the client or the server regarding the issue. You can see the bug below in the video I don't think there is something wrong with the proto records but here they are for any case: 71051 bonus_adder+ ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_STACK LOG | STACKABLE NONE NONE 1000000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 71052 bonus_changer+ ITEM_USE USE_SPECIAL 1 ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_STACK LOG | STACKABLE NONE NONE 500000 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
  20. Hello guys .. I added [RLS]Official Block System[Messenger] to my files and everything works fine .. but when I add someone to my Guild .. it shows under "Blocked" players section in my friends list .. and when I Block someone .. it shows under "Guild" section in the friends list .. can someone lead me to the file that shows Lists under the section name ? Thanks
  21. Hey guys, it's been a while... In my last visits to the forum I was dealing with an unknown-origin bug in my binary code. I'm referring to this: so I made a discovery about it and it turns out that the bug is caused by the Packet.h synchronization with the server source. I did a large amount of tests and reversings but I couldn't find the problem exactly. I was hoping a more experienced dev could shine a little light to this. This was the initial Packet.h file: https://pastebin.com/xtpfgJN3 And this is the modified one, where the headers are identical to the ones in game/src/packet.h: https://pastebin.com/9rDab7xV After the migration, all the required files where modified, such as: PythonNetworkStream.cpp PythonNetworkStreamPhaseGame.cpp PythonNetworkStreamPhaseLoading.cpp PythonNetworkStreamPhaseLogin.cpp PythonNetworkStreamPhaseSelect.cpp GuildMarkDownloader.cpp I believe the issue starts when I change the from 15 to 113, which leads to index number 103. Before this conversion the client crashes when loading a character to the OX map or any map listed in channel 99, the reason is unknown. I hope someone can help with this now that I can share more. Thanks!
  22. First i',m sorry 4 my bad english When i warp on my new map i see this after move, all be normal, but i'm not see NPC's near me. This problem is when i have on Town.txt of map more than 1 coordinates just like 180 130 150 250 180 130 150 250 when i have on Town.txt only 1 coordinates (just like 180 130) and nothing else, all be normal, now can anyone help me ? pls
  23. I'm having the bug showing on the video (watch left window). The shaman targets an NPC, therefore, if she performs a buff skill, she will get the buff. But only her client will see the skill's effect on her body, everybody else will see the effect on the NPC's body. Can someone post or link a fix please?
  24. Hello. I bought offline shop system few days ago from "great" or "deco". Anyway, I tried adding the system 5 times and every single time i get the exact same error. Name of the shop just shows up in random places (not attached to mobs) just random places on the screen. Has anyone else had this problem and knows how to fix this? It looks like an issue with "GetProjectPosition" but I'm not 100% sure.
  25. I have a little bug on selling items to vendors. Images below explain everything: The real price is in the second image. Does someone know what is going on?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use / Privacy Policy / Guidelines / We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.